Brownies

Brownies

Ret Kage

Ingredienser
  

  • 250 gram smør
  • 150 gram Mørk Chokolade ca 50% i små stykker
  • 4 stk Æg
  • 250 gram Sukker
  • 150 gram Hvedemel
  • 3 spsk Kakao
  • 200 gram Valnødder

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret sammen med chokoladen i en lille gryde og lad det køle af
  • Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps
  • Bland mel, kakao og valnødder og vend det forsigtig i æggesnapsen
  • Vend den afkølede chokoladeblanding i
  • Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca 20x30cm)
  • Bag den midt i ovnen ved 175c grader i ca 25 minutter
  • kagen må godt være en anelse underbagt når den tages ud, dog skal den være fast.
  • Køl kagen af og skær den i firkanter