
Tomat Fløde Pasta Ala Paulmann
Ingredienser
Sovsen
- 3 spsk Raps Olie
- 1 stk. Løg i tern Mellem stort løg eller 2 små
- 200 g Bacon i tern
- 200 g Skinke i tern
- 200 g Portobello svampe i små tern
- 250 g Tomatpassato
- 250 ml Madlavningsfløde
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk Paprika
- 1 spsk Hønse boullion pulver
- Salt / Peber efter smag
Pasta
- 800 g God tør spagetti
- 4-5 L godt saltet vand
Sådan gør du
Pasta
- Hæld vand i en stor gryde og bring den i kog med salt, skal smage som havvand
- Kom pastaen i vandet og kog den efter vejledningen på pakken, smag til undervejs da det kan være pastaen skal koge lidt mere til din smag
Sovsen
- Svits løg og bacon til det begynder at brune
- tilsæt svampene og lad det smide lidt væske
- tilsæt skinke i tern, lad det stege med i ca 2 min
- Tilsæt paprika og oregano
- tilsæt tomat passata, fløde og boullion og lad retten koge i ca 5min
- Smag til med salt og peber
Pastaretten
- Bland pasta og sovs godt sammen og server med det samme evt. med lidt frisk basilikum og revet Parmasan ost