Tomat Fløde Pasta Ala Paulmann

Tomat Fløde Pasta Ala Paulmann

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Sovsen

  • 3 spsk Raps Olie
  • 1 stk. Løg i tern Mellem stort løg eller 2 små
  • 200 g Bacon i tern
  • 200 g Skinke i tern
  • 200 g Portobello svampe i små tern
  • 250 g Tomatpassato
  • 250 ml Madlavningsfløde
  • 1 spsk Oregano
  • 1 spsk Paprika
  • 1 spsk Hønse boullion pulver
  • Salt / Peber efter smag

Pasta

  • 800 g God tør spagetti
  • 4-5 L godt saltet vand

Sådan gør du
 

Pasta

  • Hæld vand i en stor gryde og bring den i kog med salt, skal smage som havvand
  • Kom pastaen i vandet og kog den efter vejledningen på pakken, smag til undervejs da det kan være pastaen skal koge lidt mere til din smag

Sovsen

  • Svits løg og bacon til det begynder at brune
  • tilsæt svampene og lad det smide lidt væske
  • tilsæt skinke i tern, lad det stege med i ca 2 min
  • Tilsæt paprika og oregano
  • tilsæt tomat passata, fløde og boullion og lad retten koge i ca 5min
  • Smag til med salt og peber

Pastaretten

  • Bland pasta og sovs godt sammen og server med det samme evt. med lidt frisk basilikum og revet Parmasan ost