Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 30 min
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Spaghetti

  • 1000 g Spaghetti
  • 2-8 L Vand Kommer an på gryden størrelse men der skal være rigeligt vand da spaghettien ellers klister sammen
  • 40 g Salt

Kødsovs

  • 2 spsk God rapsolie
  • 50 g Smør
  • 2 stk Store løg Hakkes ikke for fint
  • 800 g Hakket oksekød
  • 200 g Bacon i tern Skiver kan bruges men her skæres det i strimler
  • 500 g Tomat passata
  • 2 tsk Paprika edelsüss
  • 200 g Cocktails pølser
  • 1 spsk Ostindisk karry
  • ½-1 L Oksebouillon
  • Salt og Peber

Sådan gør du
 

Kog spaghetti

  • Kom rigeligt vand i en stor gryde tilsæt salt og bring vandet i kog
  • Kom spaghetti i vandet og kog til de har den ønsket konsistens ca 10-15min (læs anvisning på pakken)

Kødsovs

  • Kom olie, smør og karry i en gryde og varm det op til karryen er brunet af
  • Brun løgene i smør/olie blandingen
  • Tilsæt bacon og oksekød løbende så det kan nå at brune godt af
  • Kom tomat passata, paprika i og rør så godt rundt, herefter tilsættes bouillon til det dækker kødet og sovsen er til den tynde side. Lad retten koge i ca 15min ved svag varme
  • Tilsæt pølserne og lad dem koge med i ca 2 min
  • Sovs kan tyknes med Roux eller en smørbolle

Noter

brug evt revet gulerod i sovsen, dette giver en god sødme og fylde
Shopping Cart