Skær sværene efter, så du sikre at alle svær er skåret helt igennem
Gnid sværene godt med groft salt, bøj gerne stegen så saltet kommer ned mellem sværene
Vend stegen og gnid undersiden med anti saft og slut af med at ligge smørret på undersiden i klumper 3-4 steder.
Kom stegen i en vakuum pose og vakuum pak den
Kom stegen i sous vide karet ved 63°C i 5 T (vandet skal være 63°C ved start)
Efter endt tid i sous vide tages stegen op og sværene tørres godt af med køkken rulle, så de ikke er fedtet.
Gnid nu ny salt ind i sværene
Læg stegen i et ildfast fad og pak stegen ind i stanniol på siderne, gerne 3-4 lag eller som en pølse der bliver lagt ind til stegen, det må ikke komme helt op til sværene
Sæt stegen i kold ovn ved 250°C og grill ca i midten. Læg noget i klemme i ovnlågen så denne holdes lidt åben, tjek at ovnen kører og hold nu godt øje med når sværene er sprøde, det går lige pludselig stærkt