Paulmann´s Pastaret

Paulmann´s Pastaret

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 800 g Pastapenne
  • 750 g Bacon
  • 2 stk Løg (store) Evt 4 små løg
  • 1 L Mornay sovs evt hjemmelavet
  • 1 spsk Karry
  • 40 g Smør
  • 1 Spsk Karry
  • 500 g Revet ost (chadder)

Sådan gør du
 

  • Kog pastaerne efter anvisning på posen
  • Skær løg i små tern
  • Skær bacon i tern
  • Svits karry løg og bacon i smørret
  • tilsæt mornay sovs når løg er klar og bacon let gylden
  • Lad sovsen koge op
  • Bla nu sovs og pasta sammen og hæld massen i en ovnfastfad
  • Dys osten over
  • Bag i ovnen til osten er gylden ved 200­­°C