Hindbærsnitte

Hindbærsnitte

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Kage
Antal 12 personer

Ingredienser
  

Hindbærsnitte

  • 700 g Mel
  • 400 g Sukker
  • 150 g Mendelmel
  • 1,5 spsk Vanilijesukker
  • 500 g Smør
  • 2 stk Æg
  • 750 g God hindbær marmelade (evt hjemmelavet)
  • 1 stk Æg Sammen pisket til samling

Hvid Chokoladeglasur

  • 200 g Hvid Chokolade
  • 50 g Smør
  • 400 g Flormelis
  • 4-5 spsk Kogende vand

Sådan gør du
 

Hindbærsnitte

  • Smulder smøret i melet evt i røremaskine
  • Sukker, mandelmel og vaniljesukker kommes i
  • Tilsæt æggene så dejen samler sig
  • Dejen deles i 2 lige store dele
  • Udrul dem så de passer med dine bradepander
  • Sæt dem på frost i ca 10min
  • Tag nu den ene del og hæld hindbærmarmeladen på midten og fordel i jævn lag, men lad de yderest 2 cm være fri for marmelade
  • Smør nu de 2 cm yderest med sammen pisket æg
  • Læg del 2 ovenpå og klem kanten med en gaffel så der ikke kan rende marmelade ud
  • Bag den på over/undervarme 210­°c i 25-30min til den er gylden over alt

Hvid chokoladeglasur

  • Smør og chokolade smeltet i en gryde i vandbad
  • Tilsæt flormelis og rør til ensartet masse
  • Justere massen med det kogende vand til du har den rigetige konsistens