Frikadeller

Frikadeller

Forb. tid 50 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 800 g Hakket svinekød 8%
  • 1 stk Stort løg eller 2 små revet eller hakket meget fint
  • 2 stk Æg
  • 20 g Salt
  • 3 g Peber
  • 2 g Allehånde
  • 2 g Muskatnød
  • 1 dl Raps
  • 0,5 dl Hvedemel
  • 1-7 dl Mælk

Sådan gør du
 

  • Rør farsen sej med salt, peber, allehånde og muskatnød
  • Tilsæt løg og æg og rør sammen
  • tilsæt nu raps og mel og rør sammen
  • tilsæt nu mælk lidt af gangen til du har en god fars den skal være lidt tynd i det
  • stil det på køl i 30 min
  • Rør farsen godt igennem hvis den er for tyk tilsæt lidt mere mælk og er den for tynd tilsæt lidt raps
  • Varm en pande op med olie og smør og steg frikadellerne og vend dem flere gange under vejs til de har en kerne temp på min. 75°C