
Æggekage
Ingredienser
- 15 stk Æg
- 60 g mel
- 2,5 dl mælk
- ½ ps Fajitamix
- 5 g Peber stødt (hvid)
- 30 g Salt
- 40 g Smør til stegning
Sådan gør du
- Del æggeblommer og hvider i hver sin skål
- Pisk æggehviderne stive
- Pisk æggeblommer, mel, mælk og krydderier i den anden skål
- Tag ca 5dl af de stive æggehvider og arbejd godt ind i æggeblomme massen
- Vend nu æggeblomme massen forsigtig op i resten af æggehviderne til en ensartet masse
- Varm panden godt op med smørret så det lige er brunt, hæld nu ægge masse i panden
- Lad det stege i panden ca 1-2min og sæt efter i ovnen ved 175°C til æggekagen er færdig (80°C)
Noter
Server med sprød stegt bacon skriver, tomater og rugbrød med smør pynt af med purløg


