Æggekage

Æggekage

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 15 stk Æg
  • 60 g mel
  • 2,5 dl mælk
  • ½ ps Fajitamix
  • 5 g Peber stødt (hvid)
  • 30 g Salt
  • 40 g Smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Del æggeblommer og hvider i hver sin skål
  • Pisk æggehviderne stive
  • Pisk æggeblommer, mel, mælk og krydderier i den anden skål
  • Tag ca 5dl af de stive æggehvider og arbejd godt ind i æggeblomme massen
  • Vend nu æggeblomme massen forsigtig op i resten af æggehviderne til en ensartet masse
  • Varm panden godt op med smørret så det lige er brunt, hæld nu ægge masse i panden
  • Lad det stege i panden ca 1-2min og sæt efter i ovnen ved 175°C til æggekagen er færdig (80°C)

Noter

Server med sprød stegt bacon skriver, tomater og rugbrød med smør pynt af med purløg